Portalet e BESË-s, gjahu i shtrigave ndaj Ziadin Selës

Nga, Shukri Bexheti

Edhe kur ishte i përgjakur Ziadini në natën e 27 Prillit dhe kur po luftonte me vdekjen, “gjahu i shtrigave” nuk kishte të ndalur. Këto portale të paguara që mendojnë se krijojnë opinion, ndërsa janë vrasësit më mëdhejn të mendimit të lirë. Pas shfaqjes së parë të Ziadin Selës nga spitali, ata me cinizmin më të madh kishin shkruar: ” mrekullia e Zotit” sa shpejt qenka shëruarr Ziadini, duke ju referuar shërrimit të shpejtë të plagëve në fytyrë, a në fakt duke shfaqur dilemat e tyre se nuk paska qenë edhe aq i dëmtuar.

E dyta, këto portale si qendra të shpifjeve dhe shpekulimit mediak, për cdo ditë paramendojne nga një goditje. Nje rast tjetër që më ra në sy ishte edhe rreth debatit qe inicoj deputeti i i BDI Branko Manojllovski dhe fjalimi i tij kontravers per ligjin e Homoseksualëve, ku këto portale sërisht kishin atakuar Ziadin Selën dhe Aleancën për Shqiptarët se ai dhe subjekti i tyre do ta përkrah këtë nismë pasi: “ngjyrat e Aleancës për Shqiptarët ngjasojnë me njërën nga ngjyrat e LGBT” shikojeni sa të pamëshirshëm.

Rasti i fundit, kur Aleanca për Shqiptarët dhe Ziadin Sela edhe duke qenë pjesë e Qeverise, po bën shtypje nga brenda dhe jep ultimatume partnerëve te Koalicionit, per ligjin e gjuhës i cili duhet të votohet ne afat prej 100 ditës në të kunderten Aleanca për Shqiptaret do ta rishikoje mundësinë për ta braktisur Qeverine dhe për të krijuar krizë politike, portalet e Besës sërisht po merren me shpifje.

Kishin gjetur një video para 10 viteshe ku Ziadin Sela po fliste per ekstremizmin fetar, si element destruktiv qe rrezikon indin kombëtar shqiptar, të cilit me tituj bombastik kishin dashur ti imputojnë përgjegjësi për Rastin e Brodecit.

Mos te flasim për goditjet sistematike she te koordinuara të Publicistit të shquar dhe shkrimtarit te njohur Kim Mehmetit, i cili është shndërruar në “hamallëk” të Levizjes Besa, që pothuajse njëherë në javë e ka obligim të bëj nje shkrim komprotiues dhe shpifës ndaj Ziadin, LR PDSH apo Aleancës për Shqiptarët.StrugaLajm

Imagjinoeni momentin politik, ku gjendet sot Ziadini dhe LR PDSH-ja?

Mes betejes së tij politike, duke potencuar 100 ditëshin ne kontekst të një kërnimi politik në cdo paraqitje,dhe presionit politik nga të gjitha anët. Mes obstrukcioneve të ndryshme për tja zbehur forcen, ndikimin dhe rolin politik.

Aspak nuk jane te reasishtme relacionet politike qe ndodhin sot edhe ate mes Zoran Zaev dhe Ali Ahmetit, mes Zoran Zaev dhe Menduh Thacit, Zoran Zaev Vejsel Mehmeti mes Ali Ahmetit dhe Vejsel Mehmetit, mes Ali Ahmetit dhe Menduh Thacit, mes Ali Ahmetit dhe Vejsel Mehmetit, mes Vejsel Mehmetit dhe Gëzim Ostrenit, në të gjitha këto takime nuk verëhet prezenca e Ziadin Selës, kjo i bie se të gjithë punojnë kundër tij në forma të ndryshme. Dhe kjo është përshtypja qe sot cdo kush po e vëren. Po shtrohet nje pyetje e thjesht, këto relacione pas shpine ndaj Ziadinit qe po mundohen tja zbehin forcën politike,dhe në anën tjetër sulmet dhe shpifjet mediatike te Lëvizjes BESA nëpërmjet portaleve te tyre të paguara, a do ti bëjnë dem politik apo ende më shumë e forcojnë ate? Kjo ngel të kuptohet në një kohë jo të largët.
In : Aktuale

Loading...
loading...