Qyra:Resul Kaba bartës i listës së BDI-së në Strugë

Valon Qyra,kryetar i BDI-së në Veleshtë ka njoftuar se bartësi i listës së BDI-së për Këshillin e Strugës është Resul Kaba nga Veleshta.”Më jep një kënaqësi të veçantë të promovojë zotin Resul Kaba si bartësin e listës së këshilltarëve të BDI-së për Këshillin e Strugës.Resul Kaba është njëri që Veleshta e njeh si humanistë dhe si njeri të dashur e të respektuar i cili i duhet Këshillit të Strugës .Resul Kaba lindi në Veleshtë 03/05/1973, ndërsa shkollën e mesme dhe fakultetin e drejtësisë i kreu në Prishtinë .Fjala e tij peshon më shumë se guri, këtë e them jo vetëm unë,po e thon të gjith ata që e njohin Resulin.Resul Kaba një përfaqësues dinjitozë i Veleshtës që do nderojë Strugën.Me Resulin drejt fitores na prift e mbara ,suksese”ka shkruar Valon Qyra,kryetar i BDI-së në Veleshtë ish- kandidatë për deputet dhe një nga zërat me ndikim në këtë parti.(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...