Ramiz Merko u uron struganëve Fitër Bajramin

URIME FITËR BAJRAMI!

Urime Fitër Bajrami për të gjithë besimtarët muslimanë dhe shqiptarët kudo që ndodhen, e në veçanti besimtarëve musliman të Komunës së Strugës.

Muaji i Ramazanit, është muaji i përkushtimit dhe sakrificës e gjithë kjo për hir të Allahut të madhërishëm. Pas gjithë këtij relfektimi sa shpirtëror aq edhe material besimtarët muslimanë festojnë Fitër Bajramin, festën që shton mëshirën dhe solidaritetin ndaj njëri-tjetrit.StrugaLajm

Urojmë që parimet themore fetare të jenë pjesë e përditshmërisë tonë, e mbi të gjitha përveç Zeqatit të mundohemi që të japim për nevojtarët gjatë gjithë vitit, e humanizmi të jetë domosdoshmëri e të gjithëve , e me këtë t’i gjendemi përherë pranë të varfërve dhe të angazhohemi përditë për një shoqëri të shëndosh.StrugaLajm

Gëzuar festën e madhe të Fitër Bajramit me urimet më të përzemërta për sa më shumë mbarësi e begati në familjet tuaja.
Shëndet e mirësi për të gjithë!

Urime!

In : Aktuale

Loading...
loading...