Reinhard Pribe në ligjeratë në Ohër

Reinhard Priebe, kreu i komisionit që në emër të BE-së në vitin 2015 përgatiti listën e reformave të nevojshme të cilat vendi duhet që ti ndërmarrë për të kapërcyer bllokimin e rrugës drejt anëtarësimit në BE, sot në Ohër do të mbajë një ligjeratë me temë “demokracia dhe sundimi i ligjit”.

Ardhja e tij u njoftua për të martën e ardhshme, por sipas informacioneve Priebe do të mbërrijë më herët për të marrë pjesë në konferencën në Ohër nën organizimin e  ASHAM. Nuk dihet nëse ai do të ketë takime me politikanë dhe zyrtarë. Shkolla që zgjat një javë, do të marrin pjesë edhe Ministri i Drejtësisë Bilent Saliji, dhe prokurorët speciale Katica Janeva, Fatime Fetai dhe Lence Ristovska.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...