RRUGËT E STRUGËS FLASIN SHQIP

Asnjëherë rrugët e Strugës nuk kanë pasur kaq shumë shenja komunikacioni siç ka sivjet.Struga ka hapur krahët dhe po pret sivjet vëllezerit nga mërgimi,nga Shqipëria dhe nga Kosova me tabelat e reja që flasin Shqip.Janë vendosur në të gjitha kryqëzimet kryesore rrugëtregues në gjuhën shqipe që drejtuesit e mjeteve të mos kenë vështirësi gjatë vozitjes.
Apeli im si projektues i kësaj sinjalistike deri tek të gjthë qytetarët është: Të gjithë sëbashku ti ruajmë këto shenja nga demolimi i njerëzve të papërgjegj*shëm,me këtë e ruajmë gjuhën dhe historinë tonë që i kemi të shenjta.
Me respekt
Përparim Istrefi.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...