Seven Taravari: Ne jemi freskia e kësaj Qeverie

Sekretari Gjeneral i ASH, dhe tani më Keyetar i Komunës së Gostivarit Dr. Arben Taravari, nëemisionin zig zag në Tv Art, foli, për fitoren e tij në Gostivar dhe rolin e Qeverisë reformatore.

Ai më tej tha se Aleanca për Shqiptarët është freskia e kësaj qeverie, ngase BDI ka qenë pjesëe Qeverive të mëparshme që në vehte mbartin edhe përgjegjësinë e së kaluarës në raport ne realizimin e shumë objektivave për shqiptarët. Duke e nënvizuar rolin e ASH në Qeveri si një shpresë për reformat në rrugën e integrimit në NATO dhe BE si dhe realizimin e planit 3-6-9, si marrjen e rekomandimit pozitiv si dhe fillikin e negociatave me BE-në.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...