Shefi kosovar ua jep rrogën e 14-të punëtorëve të tij

Shefi kosovar ua jep rrogën e 14-të punëtorëve të tij

Biznesmeni kosovar Burim Piraj, ua ka dhënë rrogën e 14të punonjësve të tij. Këtë e ka bërë të ditur vet Piraj në statusin e tij në Facebook.

Thotë se ka një arsye pse e bëri këtë gjest, që e bën cdo vit.

Statusi I plotë I tij:

Falënderimi i pafund dhe lavdi i takojnë vetëm Zotit!

I falënderoj bashkëpunëtorët, konsumatorët dhe të gjithë njerëzit e mirë që kanë dhënë kontribut që të arrijmë ti realizojmë planifikimet për vitin që shkoj 2021 dhe sot dolëm faqebardhë duke i ekzekutuar pagat e 14’ta sipas planifikimit dhe traditës.

I lutemi të Madhit Zot për ditë më të mira për të gjithë besimtarët dhe mbarë popullin shqiptar!

Zoti ju bekoftë!

Paqja qoftë mbi ju!

Loading...
loading...Loading…


loading…