Shkolla e Dollogozhdës me një mori aktivitetesh për ditën e Ekologjisë (Foto)

Ne shfk “Nuri Mazari” vazhdojne aktivitet e ndryshme.Me 16.03.2019 ne shkollen tone u mbajten garat komunale nga Kimia per shkollat fillore dhe te mesme. Ne kete gare nga 8 nxenes pjesemarres nga shkolla jone
6 nxenes fituan vende te para te dyta dhe te treta mart crast u kualifikuan per ne gara regjionale.

Kurse me 21.03.2019 me rastin e dites se Ekologjise u organizuan nje sere aktivitetesh nga nxenesit dhe mesimdhenesit duke perfshire gjelberimin e hapesirave te jashtme te shkolles, pastrimin e objektit dhe aktivitete te ndryshme sportive. Poashtu u organizuan edhe garat e Kengurit ne lenden e matematikes fale angazhimit te mesimdhenesve tane.StrugaLajmStrugaLajm

Sh.F “Nuri Mazari”StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...