Shoferi shqiptar shpallet hero i ditës në Shkup (FOTO)


Në muajt e fundit ne kemi pasur mendime negative për shoferët apo kontrollorëve ne JSP, kishte pasur komente te llojllojshme.

Disa kishin postuar në rrjetet sociale kritika për Shoferët se kinse jane parkuar në stacionin ku personi me një karrocë nuk mund të hyjë në autobus.

Edhe pse ne jemi të njohur për kritikat, sot vendosem të ndryshojme rrjedhën e kësaj historie, dhe në vend të kritikojnë ata që gabimisht (të vetëdijshëm se 100% e meritojnë atë) ne kemi vendosur për të nxjerrë në pah se si ky shofer ka parkuar autobusin dhe del jashtë për të ndihmuar karrocën për të hyrë në autobus. Bravo! “Krenar me babain tim”, ka konentuar djali i tij në Facebook.


Loading...
loading...