Shoqata e Dollogozhdës në Zvicër zgjodhi kryesinë e re (Foto)

Dje në një frymë demokratike dhe në një takim miqësor me ide dhe mendime të ndryshme se si do vazhdoj në të ardhmën Shoqata e Dollogozhdarëve në Zvicër zgjodhi Kryesinë e re.Pasi u përshëndet puna e kryesis dhe kryetarit Vezir Dervishi dhe njëkohësisht u zgjodh edhe kryesija e re në krye me kryetarin e ri e SHDZ Dritan Bariun .
Gjithashtu u zgjodh edhe kryesija me 7 antar si:

1. Albert Oxha
2. Shefqet Aliu
3. Seat Arsllani
4. Vezir Dervishi
5. Perparim Sabriu
6. Izmir Neziri
7. Argetim Dervishi

Punë që kjo Shoqatë ka realizu në të kaluarën:

1. Ka qen po kjo shoqatë e cila ndihmoi në luftën e Kosovës ,Presheves dhe Maqedonis
2. Ndihm në rindertimin e SHF “Nuri Mazari”-Dollogozhde
3. Ndihme SHKA “Besa”-Dollogozhde
4. Ndihme klubit KF Dollogozhdë
5. Ndihme ne ndertimin e fushës sportive mbas shkolles fillore
6. Ndihme ne rindertimin e XHAMIS SE FSHATIT.
7. Ndihma te ndryshme humanitare ne fshat
8. Sjelljen e karrikeve te Bayern Munich ne fushen sportive
9. Ndihma te ndryshme ne Shkollen fillore
10. Dhurata te ndryshme per femijet ne shkollen fillore te Dollogozhdes
11. Mbi 6 bursa studentore per studentet ne nevoj te Dollogozhdes.
Dhe plot aksione tjera.

Kjo shoqata ka qen dera e parë ku Dollogozhda ka trokitur.
Kjo shoqat aq shum i ka dal ne ndihmë Dollogozhdes sa qe as Qeveria e as Komuna nuk e ka ndihmuar.”Në takimin e antarve te kryesis, ku degjova diskutime ,ide dhe plane per te ardhmen ne te miren e Dollogozhdareve ne Zvicer dhe Dollogozhdes ne vendlindje.
Dita dites Dollogozhda e vogel po formohet ne Zvicer .
Ju lutemi gjithsecili , vazhdoni te ndiqni aktivitet e shoqates se fal kësaj shoqate .Ne në Zvicër nuk jemi vetëm.
Ne në Dollogozhdë nuk jemi vetëm”kanë thënë nga kjo Shoqatë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...