Shpëtim Pollozhani: Ky është vetëm fillimi i protestave

Kryetari i Shoqatës të të përndjekurve politik, Shpëtim Pollozhani tha sot së pret që faktori ndërkombëtar të aktivizohet dhe të kërkojë zbardhjen e vërtetë të ngjarjes.

“Ky është dënim politik… Kërkojmë nga faktori ndërkombëtarë që të intervenojnë si që kanë intervenuar edhe tjetër- herë, të përsëritet ky rast dhe pala shqiptare e maqedonase ta dinë të vërtetën. Ky do të jetë fillimi i protestave dhe në do të protestojmë derisa ato të lirohen nga burgjet”, ka thënë Pollozhani në paraqitjen e tij gjatë protestave në Shkup.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...