Shqiptaret e ,,M. se Veriut” do mbeten edhe gjate kohe 18%…

Lebit Murtishi

Ata edhe mund te pjellin ne te zeze, ata edhe mund ta tejkalojne perqindjen qe e beri publike dhe e quan si trofe te saj (sot e 20 vjet) BDI- ja. Megjithese BDI – ja s’eshte e para dhe as e fundit nuk do jete, qe si parti ,,shqiptare” duhet te thirret ne kete perqindje…Le te tregoje dikush, nese mban mend, ne cilen kohe kemi qene me teper ne ne troje shqiptare. Si kane vepruar partite tjera kur kane qene ne pushtet!
Shqiptarizmi i tyre fillon te ,,zgjohet” (nen kontroll te rrepte) vetem ne ,,epokat” e te berit opozitarizem! A jemi ne vete ne o njerez! Perse nuk u besojme ,,partive tona” kur na e shajne nenen, perse nuk u besojme kur festojne nen muziken nacionalshoviniste , antshqiptare, fitoren e ekipit ,,kombetar ” te lidereve ,,tane”!.. Perse nuk i besojme liderit te BDI-se kur gezohet dhe ekzaltohet duke thene per regjistrimin: ,, e kryem.me ne fund”! Çfare halli paska patur z. Aliu qe u delir me ne fund.
Po, mos keni degjuar nga opozita ndonje plan per zgjidhje te problemeve te grumbulluara!.. Po a enderron dikush akoma se çeshtja shqiptare do zgjidhet me keta qe kemi ne balle dhe a enderron dikush se çeshtja shqiptare do ugjidhet nga keto politika nacionaliste te partive sllave, te cilat do jene shumice gjithmone, deeeerisa ne shqiptaret nuk dalim ta tregojme ,,perqindjen” e verete sa jemu e ku jemi…Jo vellezer dhe motra, jo dhe jo…Guri eshte ne doren tone, duhet te marrin ne shenje ,,koken e duhur”!..StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...