Shqiptarët e Strugës dhe Ohrit organizojnë piknik në Çikago

Shoqata Shqiptaro-Amerikane “Valet e Liqenit” organizon piknikun e pare me daten 3 Shtator, 2017 (Labor day weekend).
Vendi: Qendra Shqiptaro-Amerikane Islame (fusha te Xhamia)
Adresa: 5825 St Charles Rd, Berkeley, IL 60163
Ora: 10am – 5pm
Ky piknik do te kete aktivitete te ndryshme sportive si dhje lojra per te gjithe deri ne moshat me te reja.
– Lojra per Femije (moon-bounce)
– Turnir ne Futball te vogel (lojrat fillojn ne ora 11)
– Volejboll
– Foto kabine – photo booth
– DJ
– Ushqimi i pregatitur ne zgare si dhe pizza te llojllojshme
– Pije freskuese etj, etj…
E vetmja gje qe duhet te sillni me vete eshte ndonji batanije apo karrike per tu ulur.
Miresetenavini te gjithe!

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...