Shtrenjtohen cigaret në Maqedoni

Para festave për pesë denarë janë rritur çmimet e cigareve “West”, “Walter Wolf” dhe “Ronhill”.

Cigaret “Bond” të cilët janë shitur nga 65 denarë, tani shiten me cmim prej 70 denarëve. Çmim më të lartë kanë edhe cigaret “Brend”, të cilët nga 65 denarë tani shiten 70 denarë.

Oriental” poashtu nga 65 në 70 denarë, “Malboro light” nga 130 në 140, “Sun slim” nga 80 në 85 denarë, “Chesterfield” nga 75 në 80 denarë.

Për momentin nuk janë shtrenjtuar çmimet e “Malboro touch” dhe “Malboro slim”.StrugaLajm

Sipas kalendarit të akcizave, nga qershori 2017 cigaret do të jenë më shtrenjtë për aktor denarë.
Loading…


loading…