Nisin punët ndërtimore për Sallën e re të ”Niko Nestorit”

Nisin punimet për ndërtimin e sallës së re sportive në SHMK “NIKO NESTOR”
”Së shpejti sallë të re sportive me kushte dhe standarte bashkëkohore…
Realizojmë ” thuhet në njoftimin e Komunës së Strugës.


In : Aktuale

Loading...
loading...