”Ria Transfer”dhe ”Kryqi i Kuq”ne Struge per 8 marsin dhuruan lule!

Capital Transfer & Ria Macedonia sebashku me vulnetaret e Kryqit te kuq Te Struges e shenuan 8 Marsin diten e gruas duke dhuruar lule grave te semura ne spitalin e qytetit dhe shume te tjerave ne shetitoren e qytetit.

In : Aktuale

Loading...
loading...