Sot protestohet në Strugë kundër ndotjes që vjen nga deponia

Sot sërish protestohet në qytetin e Strugës, kundër  deponisë që prej vitesh përdoret për grumbullimin e mbeturinave.Protesta do të nisi në ora 12.00  prej te godina e  Mbrojtjes Popullore në qytetin e Strugës .Organizatorët nga shoqata “Dosta”,kanë paralajmëruar se  protestat për përgjegjësi ashtu si e kanë paralajmëruar nuk do të ndalen deri në zgjidhjen përfundimtare të kësaj probkematike.Deponia në fjalë gjendet në një largësi prej 1.5 kilometrave nga liqeni i Ohrit dhe vetëm 200 metra nga qyteti.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...