Struganët e shahut kualifikohen në ligën e parë të Maqedonisë

Struganët edhe në sportin e Shahut në superligën e shahut vendor-RMV!

Klubi i Shahut Struga në barazhin e zhvilluar në Shkup thyen ekipin nga Tetova -KSH Anpasan dhe kualifikohet në ligën e parë!StrugaLajm
Loading…


loading…