Strugani e ktheu me postë pasaportën bullgare (VIDEO)

Vasko Joleski nga Struga, pas gati dy dekadash me pasaportë bullgare, sot përmes postës ua ktheu pasaportën dhe të gjitha dokumentet tjera personale autoriteteve në Sofje.

Ai vendosi ta marrë këtë hap për shkak të zhvillimeve të fundit dhe shantazheve që vijnë nga Bullgaria në lidhje me integrimin evropian të Maqedonisë. Ai pasaportë bullgare mori në vitin 2003, siç thotë ai, vetëm për arsye ekonomike në mënyrë që të mund të punonte në Union.Reklame

In : Aktuale

Loading...
loading...