Strugani, paditet se ka grabitur gruan me të cilën ka bashkëjetuar

Stefan Dimoski zëdhënës i policisë në Ohër, nëpërmjet një njoftimi ka informuar se një 40 vjecar nga një fshat i Strugës është paditur sepse forcërisht është futur në një shtëpi dhe nga dhoma e gjumit ka grabitur një grua, me të cilën ka bashkëjetuar ,por nuk ka patur kuror.Një javë para se të ndodhi grabitja gruaja është kthyer në shtëpinë e prindërve duke u thënë prindërve të saj se nuk do të jetojë më me personin në fjalë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...