200 bjeshkatar ngjiten në majën më të lartë të Strugës!

Klubi alpin bjeshkatar ”STRUGA” tubon ne Struge rreth 200 alpiniste e bjeshkatare nga mbare trojet shqiptare .
Ne majen Guri i zi 2257m,mbi Belice te siperme bjeshkatare nga gjithe trojet shqiptare marshuan drejt majes me te larte te Struges,per nder te promovimit te Klubit alpin bjeshkatar”STRUGA”
Klubi Alpin bjeshkatar “Struga” synon te sjell per struganet nje tradite te re e te munguar,ate te bjeshktarise.
Promovimi i bukurive rurale te qytetit te Struges dhe inicimi i individeve per tu marre me aktivitete rekreative eshte nje nga misionet e vete Klubit.

received_10154669894422861received_10154669894482861received_10154669894472861received_10154669894452861StrugaLajm
Loading…


loading…