Strugë – Qafë Thanë, në gjendje të mjerueshme

Rruga Strugë – Qafë Thanë vazhdon të mbetet në gjendje të mjerueshme dhe e rrezikshme për ata që udhëtojnë. Nga ministria e Transportit dhe Lidhjeve disa herë kanë pohuar se merren me punët përgatitore, por pa afat konkret se kur rruga do të ndërtohet.

Në muajin mars, kur banorët e kësaj zone njoftuan se do të protestojnë ose do të bllokojnë rrugën, nga Ndërmarrja për Rrugë Shtetërore pohuan se për 20 ditë do të shpallet tenderi, por edhe pse kanë kaluar më shumë se 6 muaj, ende nuk ka një lëvizje për të mbushur gropat e shumta të kësaj rruge.

Rruga Strugë-Qafëthanë me dekada është e shkatërruar, ndërsa autoritetet vazhdimisht premtojnë rehabilitimin e sajë, pa lëvizur asnjë “gurë” në këtë drejtim.

In : Aktuale

Loading...
loading...