Studioja e baletit,, BAH” fitoi tetë vende të para, një vend të dytë dhe dy çmime speciale në kompeticionin ndërkombëtar të vallëzimit “Stage”

Studioja e baletit,, BAH” fitoi tetë vende të para, një vend të dytë dhe dy çmime speciale në kompeticionin ndërkombëtar të vallëzimit “Stage” .
Studioja e baletit,, BAH,, arriti rezultate të shkëlqyeshme në edicionin e pestë të kompeticionit Ndërkombëtar,, Stage,, që u mbajt, këtë vikend, në Shkup.
Nga gjithsej nëntë koreografi me të cilat garonin, në Strugë u këthyen me tetë vende të para, një vend të dytë dhe dy çmime speciale.
Bah senior fituan çmim për formacion më të mirë në të gjithë kompeticionin, ndërsa çmime speciale fituan edhe më të vegjëlit, Bah mini kids.
-Show dance Seniors
Formation Until we meet again (this is not the end) – vend të parë dhe çmim special për formacion më të mirë.
-Show dance Seniors
Formation,, Behind the mask,, – vënd të dytë.
-Show dance mini kids formation,, Barbie world,, – vënd të parë dhe çmim special.
-Open children group,, Wednesday’s show,, – vënd të parë.
-Open duo/trio children,, Bun up the dance,, – vënd të parë.
-Small group juniors,, Only girl in the world,, – vëndin e parë.-Street style /MTV Dance Juniors Formation,, Bring the action,, – vëndin e parë.
🌟 Show dance group junior,, You are not a alone,, – vëndin e parë.
🌟Open duo/trio adults
,, Troublemakers,, – vëndin e parë.
Ndihem krenare për fëmijët të cilët garuan gjatë kësaj dite, treguan profesionalizëm maksimal, ndërsa çmimet flasin për
për perfomancat e tyre. Përveç jurisë profesionale, Bahistet përvetësuan edhe publikun, i cili u dhuroi duartrokije të forta. Jam krenare për rezultatet e arritura.
Edhe njëherë dëshmuam se puna e përkushtuar korr rezultate, për të cilat Struga duhet të jetë krenare.
Urime dhe për organizatorët e kompeticionit, të cilët ishin në krye të detyrës. – deklaroi Tanja, koreografia dhe formuese e Studios së baletit BAH.

In : Aktuale

Loading...
loading...