Sulmohet polici në Ohër

Për shkak të dyshimit se ka  kryer  veprën penale “Sulm ndaj një zyrtari gjatë kryerjes së detyrave të sigurisë”, SPB ngriti padi penale kundër N.U. (42) nga Ohri.

I paraqituri veprën penale e kreu më 30 korrik të këtij viti në orën 21 dhe 30 minuta në Bulevardin “Turist” – Tregun e Qytetit, në kohën kur një oficer i policisë me uniformë mori masa për të parandaluar rendin dhe qetesine publike.

I paraqituri N.U. i cili ishte në vendin e ngjarjes, verbalisht sulmoi oficerin e policisë duke i kërkuar atij të largohej nga vendi dhe të mos ndërhynte në shkeljen, me arsyetimin se ata do ta zgjidhnin vetë problemin.StrugaLajm

Pasi oficeri i policisë i jep ​​një urdhër të qartë dhe te parevokueshme për të qëndruar në anën tjetër dhe vazhdoi me marrjen e masave zyrtare për të evituar shkeljen, i paraqituri N.U. kryen sulm fizik, duke e goditur policise me bërrylin e tij të djathtë në zonën e stomakut. Nga goditja, oficeri i policisë ra në asfalt, duke duke marre lendime, pas së cilës ai u transferua në spitalin e përgjithshëm në Ohër për ekzaminim mjekësor.

In : Aktuale

Loading...
loading...