Talat Xhaferi thërret seancën për zgjedhjen e Kryetarit të Kuvendit

Kryesuesi i Kuvendit, Talat Xhaferi nga BDI ka thirrur për nesër vazhdimin e seancës konstituive për zgjedhjen e Kryetarit të ri të institucionit ligjvënës.

Xhaferi për Tv24 thotë se nga mediat ka mësuar se Presidenti nesër mandatin për formimin e Qeverisë do t’ja japë Zaevit. Dhe për këtë arsye ka urdhëruar që të përgatisin vazhdimin e seancës.

“Nga mediat mësova se Pendarovski mandatin për formimin e Qeverisë do t’ja japë Zaevit, që sipas Kushtetutës e ka shumicën dhe se është përfunduar zgjedhja e kryetarit të Kuvendit, me çka do të përfundojë zyrtarisht edhe konstituimi i Kuvendit. Prandaj kjo është arsyeja që urdhërova shërbimet parlamentare që të përgadisin vazhdimin e seancës konstituive”, tha Xhaferi për Tv24.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...