Taravari: Nuk jemi parti e bakllavave dhe simitave

Arben Taravari

Këto ditë qarkullojnë fjalë që po ndahet pushteti i ri…
Pa faj po për shkak të një realiteti që e ka provokuar një metaforë të tillë, pushtetin e ri po e shohin si Ushqim, duke e krahasuar me Torta, Kulaçe apo Bakllava, duke qëndruar gjithnjë në pjesën e majme të kuzhinës, në ato gatime të shijshme por me sasi të frikshme sheqeri e kolesterol të garantuar.
Një nga qëllimet e LR-PDSH-së është që të ndryshoj pikërisht këtë perceptimin ndaj pushtetit.
Duam që të formohet një sistem që garanton një herë e mirë barazinë etnike, kushte ekonomike dinjitoze, drejtësi dhe ligj!
Ndaj pozicionimi në vendet e punës qeveritar apo drejtues nuk është shqetësim aktual i yni.
Jemi të interesuar për kthimin e Kolltukut Komod qeverisës në njeri Karrige të Thjeshtë që po të rrish gjatë ulur mbi të do kesh gjithsesi probleme.
Shteti i të Gjithëve, shteti Bab për të gjithë, e jo Njerk për disa është qëllimi ynë.
StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...