Tateshi i Epërm blindon Fitoren e pastër të 29 Tetorit.

Agjenda jonë është e pastër dhe e qartë, nga vandbanimi në vendbanim, Tateshi i Epërm blindon Fitoren e pastër të 29 Tetorit.

Vazhdojmë përpara…StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...