Të hënën nis fushata zgjedhore!

Të hënën nis fushata për zgjedhjet lokale

Të hënën më 25 shtator nis fushata elektrorale e zgjedhjeve lokale të cilat do të duhet të mbahen më 15 tetor, njofton Aktuale.mk.

Fushata e rrethit të parë përfundon më 13 tetor në mesnatë.

Në këto zgjedhje për kryetar komune dhe këshilltarë komunalë garojnë kandidatët e 19 partive dhe koalicioneve dhe 64 kandidatë të pavarur.StrugaLajm

E para në listën votuee është Partia Social Demokrate e Maqedonisë (PSDM), e 2-ta Aleanca për Shqiptarët dhe RDK, e 3-ta BDI, VMRO-DPMNE e 7-ta, BESA e 14-ta, PDSH e 15-ta ndërkaq LSDM e 19-ta.

In : Aktuale

Loading...
loading...