Tentime për blerje votash në Kumanovë, VLEN denoncon në polici dhe OSBE/ODIH

Nga shtabi komunal i koalicionit VLEN kanë bërë të ditur për tentime për blerje votash në Kumanovë. Kjo ka ndodhur në një nga vendvotimet kryesore në Kumanovë.

Siç bëhet e ditur nga koalicioni, është tentuar që të blihen vota me para, duke iu ofruar qytetarëve.
Rasti është denoncuar në polici dhe OSBE/ODIHR. StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...