Tentoi të përdhunojë në Ohër,paditet shkupiani!

Policia e Ohrit ka ngritur padi ndaj një të riu nga Shkupi për tentim përdhunimi.I padituri më 28 qershor në hyrjen e një ndërtese ka tentuar të përdhunojë një femër të re.E reja ka arritur të largohet dhe më pas ka lajmëruar policinë.(Strugalajm.com)

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...