Termetet si shkas!

Feti Meta

Duke u bazuar ne ndodhite e shpeshta per lekundjet e Tokes ne Rajonin tone,thjeshte te shkon mendja qe edhe femijet tane nga shtatori duhet te mesojne per termetet dhe si t’ju shmangen fatekeqsive natyrore ! Disa shtete Aziatike e kan ne planprogram mesimor te miratuar nga ministrite e tyre arsimore.PS…jane disa lende mesimore te kota, qe nuk duhet t’i kemi,qe ne vete ngerthejne vetem kuantitet. Besoj qe do mirekuptohet mendimi ne fjale,ndersa duhet te jemi aktual me kohen!StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...