Trajkovski: Fëmijët e Ziadin Selës ti pyesni si u ndien kur i panë pamjet televizive?

Gazetari dhe publicisti i njohur Zarko Trajkovski,në mënyrë indirekte në facebookun e tij ka reaguar për paraqitjen e Gruevskit lidhur me arestimet e zyrtarëve politik dhe deputetet e implikuar në ngjarjen e 27 Prillit, ku ish Kryeministri Gruevski ka shprehur revoltën e tij ndaj arrestimeve sipas tij politike. Ai madje ka thënë se si janë ndjerë fëmijët e tyre kur i kanë parë prindët e tyre te arrestuar në pamjet televizive?

Gazetari Trajkovski nëpërmjet statusit të vet ka shkruajtur: Fëmijët e Ziadin Selës pyetni si janë ndier në ato momente kur i kanë parë pamjet televizive?StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...