TRIMI NGA STRUGA ARTIM ELMAZI HERO I GJALLË

Erald Sellca/Strugalajm.com

Kur atdheu u vu në rrezik djaleria më atdhetare shqiptare motrat tona liridashese u rreshtuan në UÇK .

Enver Hoxha na mesonte se armiku mposhtej me luftë e jo me konferenca shtypi siç bënte I.R me politiken qyqare .

Artimi i Struges se artit kultures trimerisë u radhit herët në UÇK në Brigaden 138 Agim Ramadani dhe me heroin e gjallë Komandant Pren Marashin e shoket tjere deshmoj veten kunder karpatianeve serbosllav .StrugaLajm

I pari në beteja i pari ne perkrahje sportit në humanizem Artim vellau meriton çdo respekt edhe per modestinë e tij.


Loading...
loading...