Tronditëse:Nipi e dhunon gjyshen 80 vjecare në Ohër

Për shkak të dyshimit se ka kryer  veprën penale “lëndim trupor”, SPB -Ohër ka ngritur akuzë  penale ndaj A.A (34) nga Ohri.Veprën i dyshuari e ka kryer më 31 korrik në ora 23 e 30 minuta në shtëpin  në rrugën ,, Sirma Vojvoda’’ “në Ohër. Ai pasi ka trokitur në derën e dhomës së gjumit në të cilën flinte gjyshja e tij ,80 vjeçare ,pasi është futur aty forcërisht ka sulmuar atë fizikisht duke e goditur me grushta në kokë dhe në trup, duke i shkaktuar lëndime dhe njolla dhune.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...