U dogjën rrugët shpërthyen makinat

U dogjën rrugët shpërthyen makinat
nën presionin nga humbja me urdhër të “Kapove” mbrëmë nën kërcënime të administratës komunale është organizuar karavan makinash i cili dogji rruget dhe shpertheu makinat duke shkuar nga vendbanimi në vendbanim me urdhër të TURISTIT.

Shtabi i BDI-STRUGË

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...