Urim Ibeski kandidat i Bdi për Komunęn e Dollnenit ?

Strugalajm nga burimet e saja brenda Bashkimit Demokratik per Integrim zbulon se kandidati më i mundshëm i kësaj partie për kreun e Komunës së Dollnenit është Urim Ibeski nga Debreshta e Dollnenit.

Urim Ibeski është nga kuadrot më cilesor të BDI në këtë dege, ai është Ekonomist i diplomuar dhe i punësuar në Komunën e Dollnenit.
Ai në zgjedhjet e kaluara parlamentare udhëhoqi me sukses shtabin zgjedhor te BDI në Dollnem ku arriti me sukses te ruaj voten e Bdi ne kete Komune dhe qe nga Kongresi i fundit partiak mban poziten e anetarit te Kryesis Qendrore te Bashkimit Demokratik per Integrim.(strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...