Vajza 195 cm “e dëshpëruar”, nuk po gjen dot të dashur prej gjatësisë (Foto)

Një ish-atlete britanike që është e gjatë 195 cm ka deklaruar se nuk po gjen dot “shpirtin binjak”.

Gjatësia ka ndikuar për keq në jetën e Jade Slavin, e cila ka përjetuar bul.lizëm prej vitesh.

26-vjeçarja ka pranuar se e ka urryer gjithmonë ‘shtatin’ e lartë falë ngacmimeve që e quanin “të shëmtuar” dhe “anormale”. Mendimet për veten i ndryshuan kur iu fut modelingut dhe sportit.StrugaLajm

Në moshën 21-vjeçare, asaj iu ofrua që të përfaqësonte ekipin britanik në ‘taekwondo’. Jade ia doli që të fitonte kampionatin e 2014 në Glasgoë dhe më pas dy kampionate botërore dhe europiane.StrugaLajm

Gjatësia i ka dhënë shumë sukses në sport, por në dashuri nuk e ka gjetur ende rrugën.

“Një prej vështirësive që has çdo ditë janë rrobat, të cilat janë të vogla për mua. Jo shumë dyqane ofrojnë veshje për vajzat e gjata, prandaj nuk kam shumë mundësi zgjedhje. Një tjetër vështirësi është takimi i meshkujve. Unë dua që djemtë të jenë në të njëjtën gjatësi ose më të gjatë se unë, por në zonën ku jetoj nuk ka shumë të tillë”, tha ajo për ‘TheSun’.

Ende mendon se po të ishte më e shkurtër do bënte jetë tjetër, por po ia del që të jetojë shumë mirë dhe të mos ndikohet nga komentet negative të njerëzve përreth.


Loading...
loading...