“Veleshta dhe Shpresa kujtojnë Resul Kupën në katër vjetorin e ndarjes nga jeta”

Në katërvjetorin nga ndarja nga jeta e Resul Kupës një nga valltarët më të spikatur të SHKA”Shpresa”të Veleshtës shokët,strukturat lokale si dhe banorët e Veleshtës e kujtojnë figurën e të riut që la gjurmë me veprimtarin e tij.”Ndarja nga jeta, është dhimbja përfundimtare që pëson njeriu. Por kur të tilla dhimbje lënë pas gjurmë që do të kujtohen brez pas brezi,atëherë vetë jeta nuk quhet ende e përfunduar…edhe pse fryma e fundit ka heshtur”është didikimi që shokët dhe shoqet kanë shkruar për të riun nga Veleshta që nuk jeton më.Resul Kupa e humbi jetën në një aksident trafiku pa mbushur akoma 19 vjet më 28 nëntor 2013.Edhe pse në një moshë të re ai kujtohet për personalitetin dhe shpirtin artistik që posedonte.(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...