Veleshta, zgjodhi kryesinë e klubit,ja emrat

KF Veleshta tashmë ka filluar aktivitet per sezonin 2020/21 dhe atë duke ristukturuar kryesinë e klubit , e cila do të udhëhiqet nga :

Valon Hani-Kryetar
Axhi Osmani Nën-Kryetar
Kreshnik Kaba-Sekretar
Ilir Sheji-Drejtor Teknik
Bekim Qyra-Administrator

Kryesia e re tashmë do të zhvillojë disa takime të reja në ditët në vazhdim ku do të përcaktojë objektivat e skuadrës për sezonin e ardhshëm..
Kryesisë së re i deshirojmë punë të mbarë në sfidat në mbarim..

forcaVeleshta❤️🖤

Loading...
loading...Loading…


loading…