Vendoset kazani në qendër të Ohrit për të gatuar supën e peshkut


Në Ohër edhe këtë vit, vazhdoi tradita që një ditë pas Ujërave të bekuar të shënohet Dita e peshkatarëve. Por, çorba e peshkut, në vend të troftës autoktone dhe cironkës, u përgatit me peshk të ngrirë të detit.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...