Votimi filloi pa asnjë problem në Kërçovë, Brod dhe Pllasnicë

Votimi në Kërçovë po zhvillohet pa problem në të gjitha 113 vendvotimet që janë të hapura me kohë në orën shtatë, njoftoi kryetari i KKZ-së Kërçovë Antigona Seferi.Në Kërçovë, gjithsej 50.410 qytetarë të regjistruar në Listën e Votuesve kanë të drejtë të votojnë.Ndërsa në Makedonski Brod votimi zhvillohet në 42 vendvotime ku 5051 qytetarë të regjistruar në listën e zgjedhësve kanë të drejtë të votojnë, dhe këtu gjithçka është në rregull me votimin, njofton kryetarja e KKZ-së Lena Milosheska.Në komunën e Pllasnicës, votimi zhvillohet në nëntë vendvotime, 5045 qytetarë të regjistruar në Listën e Votuesve të kësaj komune kanë të drejtë të votojnë, votimi ka filluar në kohë dhe zhvillohet sipas protokollit të caktuar, njoftoi Kryetari i KKZ-së Anel Mehmed.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...