Vullnet Bekteshi,mjeku pediatër nga Struga,e kryen supspecializimin në Neonatologji

Vullnet Bekteshi , pediatër në Spitalin e Strugës është mjeku i vetëm  në Maqedon  që ka kryer supspecializim në Neonatologji .Bekteshi këtë supspecializim 2 vjecar e ka kryer pasi më herët kaloi me sukses përzgjedhjen  nga Komisioni i përbërë nga figura eminete të mjekësisë si prof.Pierkova,prof. Duma dhe prof Martinova.Më herët supsepcializime nga kjo lëmi nuk ka pasur në Maqedoni .Përvec se në Shkup, Bekteshi në kuadër të këtij supspecializimi  ka qëndruar edhe në Spitalin Tokuda në Sofje për nenotalogjio emergjente .Neonatologjia merret me trajtimin e të porsalindurve gjatë muajit të pare të jetës.Vullnet Bekteshi është mjek-pediatër i punësuar në Spitalin e Strugës.(Strugalajm.com)

image-0-02-05-8292d93e7a884e8d544df0e284b2b9065ae2b9d6593bd7913d099dfa271743dd-Vimage-0-02-05-909112089fa713a63b9eb93538c5c053dc27e43554d5f098d0cefd0660c00af2-VStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...