Ziadin Sela për rikuperim jashtë shtetit!

LR-PDSH-ja njofton se Kryetari Ziadin Sela do të qëndrojë jashta shtetit një periudhë, për të realizuar disa ekzaminime plotësuese në lidhje me gjendjen e tij shëndetësore.
Këto janë përpjekje për të pasur një shërim sa më të shpejtë dhe sidomos të plotë të shëndetit të tij.
Theksojmë që ai është në gjëndje të stabilizuar të parametrave vitale, dhe tash nevojitet rehabilitim përfundimtar për rikthim sa më të shpejtë në aktivitetet politike.
Ju falenderojmë që gjithë këtë kohë ishit pranë nesh, pasi ju deri tani keni qënë Mjeku më i mirë i Ziadin Selës, me dashurinë dhe përkrahjen tuaj.
Jemi bashkë në këto ditë të vështira të cilat padyshim që janë në orët e tyre të fundit njofton Arben Taravari.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...