Ziadin Sela takoi sot Oktisarët (Foto)

Ziadin Sela takoi sot Oktisarët

Pas takimeve në Teferiç, Shum dhe Zagraçan, Ziadin Sela dhe ekipi i tij vazhduan takimet derë më derë në Oktis.
Gjatë takimeve në këtë fshat , kandidati për kryetar dhe njëkohësisht lideri i Aleancës për Shqiptarët ,z. Ziadin Sela së bashku me kandidatët për këshilltarë z. Imer Imeri dhe z. Jasmin Qazimi pati rastin të shpërndajë raportin për mandatin e kaluar dhe vizionin për mandatin e ri.
Në Oktis do të vazhdojmë me investimet ashtu sikurse në të gjitha vendbanimet e tjera.

Зиадин Села денес се сретна со октишани

После средбите со жителите на селата Теферич, Шум и Заграчан, Зиадин Села заедно со каднидатите за советници , г-дин Имер Имери и Јасмни Ќазимоски, продолжуваа со средбите од куќа до куќа во с. Октиси
Во овој тур на средби со жителите на с. Октиси , кандидатот за Градоначалник на Општина Струга , истовремено лидерот на Алијансата за Албанците , Зиадин Села имаше можност да го додели отчетот за претходниот мандат и нашата визија за идниот.
Во Октиси, како и во другите населби, ќе продолжуваме со големи инвестиции.StrugaLajm

Me Dije dhe Guxim
#përOktisin
#përStrugën
#ASH9

In : Aktuale

Loading...
loading...