Zjarr në ndërtesën e Ministrisë së Arsimit në Shkup

Sot në mëngjes rreth orës 07:45 ka shpërthyer zjarr në ndërtesën e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në bulevartin “Shën Klimenti i Ohrit”. Sipas Makfaks, arsye për zjarrin ka qenë kondicioneri.

Menjëherë pas denoncimit të zjarrit është intervenuar me një makinë zjarrfikëse, ndërsa në vendin e pngjarjes kanë qenë tre zjarrfikës të cilët zjarrin e kanë vendosur nën kontroll.

Zjarri ka përfshirë 20 metra katror, ndërsa për momentin nuk ka informacione sa ka qenë dëmi.StrugaLajm
Loading…


loading…