Zoran Zaev: Afrime ka, por marrëveshje paraprake në mes LSDM-së dhe BDI-së nuk ka

Ende nuk ka marrëveshje paraprake midis LSDM-së dhe BDI-së për shumicën në Kuvend dhe një qeveri të ardhshme. Pas takimit të djeshëm ndërmjet Nikollovskit dhe Grubit, u dha një deklaratë e përbashkët se ishte arritur një marrëveshje. Sidoqoftë, udhëheqësi i partisë, Zoran Zaev, për Telma, thotë se nuk ka marrëveshje paraprake dhe përsëri bëri thirrje për përmbajtje dhe mirëkuptim kur bëhet fjalë për negociatat për shumicën dhe Qeverinë, takime të grupeve punuese dhe drejtuesve të partive.

“Unë kërkoj mirëkuptim. Është vërtet e nevojshme. Nuk është e vërtetë që ne kemi marrëveshje paraprake”, Zoran Zaev për Telma.

Takimet dhe bisedimet vazhdojnë dhe mbetet për tu parë nëse të dy palët, ish partnerët e qeverisë, do të bashkëpunojnë përsëri. Edhe LSDM-ja edhe BDI nuk e zbulojnë fazën e negociatave, nëse ka ndonjë çështje të mundshme problematike që prek procesin.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...