Zoran Zaev,ja kut kompletohet qeveria!

Kryeministri Zoran Zaev duke iu përgjigjur pyetjes së deputetëve tha se beson që për disa ditë do të propozohet ministri i Shëndetësisë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, ministri pa resor për Investime të Huaja dhe zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës.

“Besoj se për disa ditë do të propozohet ministri i Shëndetësisë këtu në Kuvend, ministri pa resor dhe zëvendësministri, që të kompletohen të gjithë resorët në Qeveri, ndërsa deri atëherë zëvendësministri, sekretari shtetëror dhe të tjerët në Ministri e kryejnë punën”, tha Zaev. Gjithsesi, theksoi, kjo nuk është e njëjtë, por kanë kaluar vetëm dhjetë ditë. “Sa më shpejt që mundemi do të dalim me propozim-vendim”; shtoi Zaev.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...