Zyrtare, ja kush janë zv.ministrat e rinj në Qeverinë e Maqedonisë

Kuvendi i Maqedonisë në suaza të mbledhjes së pestë, me 62 vota “për”, 5 “të përmbajtur” dhe pa praninë e deputetëve të OBRM-PDUKM-së sot pasdite zgjodhi zv.ministrat në Qeverinë e re.

Këto janë emrat e zv.ministrave në Qeverinë e re:

Zv.ministër i Mbrojtjes – Bekim Maksuti

Zv.ministër i Punëve të Brendshme – Agim Nuhiu

Zv.ministër i Drejtësisë – Oliveri Ristovski

Zv.ministre e Punëve të Jashtme – Arta Toçi

Zv.ministre e Financave – Shirete Elezi

Zv.ministër i Ekonomisë – Kire Naumov

Zv.ministër i Bujqësisë – Vllaste Dimkoviq

Zv.ministër i Shëndetësisë – Goce ÇakarovskiStrugaLajm

Zv.ministër i Arsimit dhe Shkencës – Visar Ganiu

Zv.ministër i Punës dhe Politikës Sociale – Elmi Aziri

Zv.ministër i Vetëqeverisjes Lokale – Dejan Pavleski

Zv.ministër i Kulturës – Vlladimir Llazovski

Zv.ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës – Aleksandar Bajdevski

Zv.ministër i Transportit dhe Lidhjeve – Remzi Mehmedi

Zv.ministër i Mjedisit Jetësor – Jani Makraduli.

Read more: http://www.tetova1.com/2017/06/22/zyrtare-keta-jane-zv-ministrat-e-rinj-ne-qeverine-e-maqedonise/#ixzz4kkguMDBi

In : Aktuale

Loading...
loading...