Zyrtare, PDSH shkon me Pëllumb Vlashin dhe Mendi Asanin

Në Kuvendin e degës së PDSH-së,në Strugë sot u bo nominimi i Pëllumb Vlashit si kandidatë për Strugën.Ndërkohë, po Kuvendi i degës nominoi listën  e këshilltarëve ku si bartës u nominua Mendi Asani i pasuar nga Mustafa Murtishi dhe Astrite Kaba.(Strugalajm.com)

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...