27 vjeçarja nga Ohri, vdiq pasi solli në jetë fëmijën

27 vjeçarja nga fshati Raça i Ohrit ka vdekur para disa ditëve në Klinikën e Shkupit .

Gruaja disa ditë më parë në Repartin Gjinekologjik në Spitalin e Përgjithshëm të Ohrit solli në jetë një fëmijë të shëndetshëm.

Ditën kur gruaja duhej të lëshohej për në shtepi, pasi u çua nga shtrati, gjendja u përkeqësua pas së cilës ajo u transferua menjëherë në klinikën e Shkupit.

Atje mjekët konstatuan vdekjen, dhe arsyeja për këtë ishte sëmundja vdekjeprurêse sepsa.

Loading...
loading...Loading…


loading…